ROBOTPAKKEN

Er for jer som har støvsugerrobotter i hjemmet, og som gerne vil spare os tiden og pengene på gulvrengøringen – fordi robotten klarer opgaven, før og efter vi har været i huset.

I mellempakken har vi afsat tid af til at moppe gulvene, og en smule tid til at rengøre enkelte hjørner og overflader på skift. Har i tæpper eller gulvmoppefunktion i jeres robot, vil der være yderligere tid til at tage hjørner og kroge. I den udvidet pakke har vi ekstra tid til at tage rengøringsprojekter fra gang til gang, så som afvaskning af vinduer og karme, eller rengøring af køkkenskabe.

Vi medbringer selv alt grej til brug for rengøringen, da vi har vores værktøjer kær og gerne vil bruge dem af hensyn til arbejdsmiljø og vores arbejdsgange.

Vi giver jer, forud for rengøringen, et individuelt tilbud der passer til jeres hus, indretning og behov for rengøring. Her estimere vi, om dit hus passer i husstørrelsen, og alt efter budget fastsætter vi sammen en rengøringsfrekvens der passer til jer. Vi anbefaler hver uge, til hver 2. uge, hver 3. uge eller hver 4. uge som en gang om måneden.

Kørsel tillægges prisen og beregnes 1 kr. pr. km. i kørsel, tur retur fra din afdeling

Xiaomi Roborock S5 Max

Robotpakken,
Lille hus
30 min 2 pers.
396 kr.

I lille hus, estimere vi at der er tid til 1 wc/ bad, 1 stue og 1 køkken (eller 1 alrum) samt entré, gang og 1-2 værelser.

Robotpakken,
Mellem Hus
1 time 2 pers.
792 kr.

I mellem hus, estimere vi at der er tid til 1 wc/ bad, 1 stue og 1 køkken, for og evt. baggang, samt 2-3 værelser.

Robotpakken,
Stort Hus
1 timer 15 min. 2 pers.
990 kr.

I stort hus, estimere vi at der er tid til 2 wc/bad, 1 større stue, 1 køkken, for og baggang, gangareal samt 3-4 værelser.

Robotpakken,
Ekstra Stort Hus
1 time 45 min. 2 pers.
1.386 kr.

I ekstra stort hus, estimere vi at der er tid til 2 wc/bad, 2 stuer, 1 køkken, for og baggang, samt 4-5 værelser.

De sidste par år er der sket meget på markedet med støvsuger robotter og moppe robotter. Før kørte de rundt på må og få, men med teknologiens udvikling, kan man i dag få gode støvsugerrobotter med en god software, der rengør systematisk og grundigt på dine gulvflader.

Der er rigtig mange mærker på markedet når det kommer til robotstøvsugere.

Vores gode huskeregler når du køber robot:

  • Find en robot med en god software, så den er god til at navigere rundt i dit hjem.
  • Vælg en model med en højde der kan gå under dine møbler.
  • God batteritid og sugeevne, er væsentligt hvis en robot skal dække et stort gulvareal.
  • En god stor opsamlings volumen i kammeret til opsamling af skidt.
  • En god teknik til opsamling af skidtet og tæt kontakt med gulvet, se efter antallet af børster på undersiden, og støvsugeråbningens bredde.
  • Tag stilling til om den skal kunne vaske gulv også, alt efter din boligs indretning kan det være rigtig smart.

Mange sætter tvivl ved kvaliteten af den rengøring robotterne laver, og argumenter som – “Den kan jo ikke gøre rigtig rent” eller “Den kan jo ikke nå det der trænger” er tit en fordom forbundet med støvsugerrobotterne. Men vores erfaring er, at når I har anskaffet jer en robot, og formår at starte den et par gange om ugen, så falder den samlede mængde af skidt og støv i hele huset – og i nogle hjem helt ned til 1/3 del. Både på hylder, paneler og vindueskarmene og de andre flader, fordi at skidtet kommer væk fra gulvet, så det ikke i samme grad bliver hvirvlet rundt og op i luften og sætter sig på overfladerne.

Og i robottens domæne “gulvfladen” har vi erfaret at robotterne er super effektive og grundige, de kører altid fra kant til kant, og altid under alle møbler, og tager altid hele rummet systematisk, så den ikke overser noget. Rengøring af gulvflade med robot er dog følsom overfor at man går rundt i rummet samtidig med rengøringen, da du her trækker skidtet rundt mellem de flader den har støvsuget og de flader den endnu ikke har taget, og der kan robotten ikke følge skidtet. Til gengæld kan du altid bare sætte den i gang med at støvsuge igen, og igen, og igen, uden brok.

Og de gentagne kørsler med robotten kan trække rigtig meget skidt ud af dit hjem. Men en manuel aftørring af flader vil være nødvendig. Også er det vigtigt at vedligeholde robotten med rengøring og service.

Derfor har vi også lavet Huspakker med Robot, til de af jer der er gode venner med jeres robot eller nysgerrige på at afprøve markedet. Når vi kommer med rengøring holder vi også robotten ren og klar til en næste omgang.

I kører robotten med støvsugning i huset inden vi kommer, hvorefter vi kommer i huset med vores udstyr, og har fokus på de områder af huset hvor robotten ikke kan komme. Det er tit spindelvæv og støv i hjørner og kroge, oppe under møbler, bag potteplanter og i indhak. Dertil er det overflader oppe i højden samt støvsugning og afvaskning af inventar med våd klud.

Da vi i vores basispakker primært er fokuseret på rengøring af gulvfladerne, findes disse pakker ikke som robotpakker. Og alt efter om i ønsker mellempakken eller den udvidet pakke, har vi mere eller mindre tid til at tage overfladerne i huset. Men vores erfaring er stadig at I med gentagne kørsler med robot, nemt praktisk kan væsentligt nedsætte den samlede mængde af skidt i hjemmet.

Robot I Arbejde

Vi har efterhånden oplevet lidt af hvert, så her er vores huskeliste af ting, du skal være opmærksom på, for at få en god oplevelse med rengøringen.

Ryd op på gulvfladen!

Gå en runde på arealet du vil kører robotten på, kig efter; løse ikke ophængte ledninger, sokker, klude, snore og lign. der hænger ned og rører gulvet, eller ligger på gulvet. Og lange stykker af ex. papir, pinde, græs eller store blade på ca. +5 cm og derover i længden.

Sørg for at starte med en ren robot!

At robotten er ren, er udgangspunktet for at den kan gøre rent. Dvs. filteret skal være tomt/støvsuget/skyldet, og opsamlet hår skal være fjernet fra de roterende børster, med den dertilhørende kniv til formålet.

Tjek altid om robotten er kommet til hjem til opladeren, efter endt opgave!

Når du forventer at robotten er færdig med støvsugningen, eller du får en “færdigmelding”, eller senere, bør du altid tjekke, om robotten er nået hjem til opladeren igen. Alt efter model er har de sværere eller nemmere ved det. Tjek altid, og hjælp den det sidste vej, hvis den har problemer. Så er den altid klar til næste gang gulvfladen skal tages. Vi anbefaler at fiksere opladeren med tape el. lign. for at gøre det nemmere for robotten at nå frem.

I kan leje en robot for 499 kr. pr. mdr. til test i hjemmet. Vi kommer ud og viser jer robotten og sætter den op til strøm, hvorefter i selv kan undersøge om den passer til jeres hjem.

Hvis I gerne vil have hjælp til installation og opsætning af robot i hjemmet. Så gør vi gerne det, med vores udvalgte model Roborock S5 Max (i hvid eller sort). Vi kan komme og hjælpe til med opsætning og installation af robotten og app’en, samt vejledning og tilsyn til at komme godt fra start for en samlet pris til 4.999 kr. Kontakt os pr. tlf. på 22600012 eller på mail til kontakt@solsikkenhjemmeservice.dk for at booke tid til at se en robot.