Kontakt os pr. mail på kontakt@solsikkenhjemmeservice.dk, og få en tid til et besøg, hvor vi sammen afklare jeres behov og økonomi til rådighed for services.

For Udlejere og Boligselskaber

Vi tilbyder en god relation med jeres rengøringsservice, således i med kort frist kan ringe ind og få hjælp til rengøring af jeres lejligheder, så de er klar til indflytning af nye lejere.

Dertil tilbyder vi rengøring efter håndværkere har renoveret og inden indflytning. Vi kalder det klargøring. Klargøring afregnes på timepris efter forudaftalte rammer.

Ved rengøringer medbringer selv alt rengøringsudstyr, stiger og arbejdslamper mv..

Når jeres lejere har får udført en slutrengøring af hos os, lægger vi vægt på at følge processen til
dørs så I, som udlejere, er sikre på boligen bliver klar til de nye lejere retidigt.

Dertil løser vi opgaver med rengøring af fællesrum/vaskerum og trappeopgange og elevatorer i lejlighedskomplekser. Her kommer vi gerne og hjælper med bl.a. støvsugning og rengøring af overflader, for at sikre at jeres fællesrum fremstår rene og imødekommende.

For trapper har vi en fast tid og pris pr. etage. (En etage kan være to halvtrapper). Vi ser gerne at vi har adgang til vand og strøm ifbm. rengøring af trappeopgange.

Mindre og Større Kontorer

Vi tilbyder rengøring til mindre erhverv. I kontorfaciliteter, wc’er og mindre køkkener/te-køkkener og spiserum. Vi har erfaring med opsætning og integrering af støvsuger robotter i erhvervsfaciliteter, og kan her også være behjælpelige med at få igangsat rengøring med robot på dit erhverv.

Vi ved at arbejdsglæde udspringer af gode arbejdsforhold. Derfor sætter vi en ære i at holde jeres mindre kontorer med en hjemmelig energi, der sikre at dig selv og dine medarbejdere arbejder ved rene og hygiejniske forhold.

Dyreklinikker

Dyreklinikker stiller krav til hygiejne, da der dagligt kommer masser af pels og snavs, som kan samle sig over tid. Vi har erfaring med at renholde områder hvor der er besøg af husdyr dagligt. Vi hjælper gerne med rengøringen af venteværelser, kontorer og konsultationsrum m.m.. Vi sætter en ære i at se hvor det trænger, og skifte rundt mellem de overflader der har mest brug for det. Vi tilbyder i denne sammenhæng udstyr og vedligehold af dette på klinikken.