Vi kommer gerne og hjælper med enkelte projekter hos jer med en fast mængde tid. Ex. 3 timer eller 4 timer uanset husstørrelse.

Timeprisen er samme for alle vore services, nemlig 792 kr. pr. time, for et team af 2 personer, alt udstyr og forbrugsvarer inklusiv.

Ved bestilling af enkelte prokjektopgaver, så som tømning og sortering og rengøring af din garage, afregner vi efter timepris, og du kan altid låse tiden på projektet til et maks, således du er sikker på, at det ikke stikker af i dit budget.

Du kan også vælge modsat, så uanset hvor lang tid din udvalgte opgaver tager, så kan du være sikker på at vi bliver og hjælper dig færdig med opgaven.

Skriv til os i messengeren for at komme i kontakt med en af os Solsikker der kan hjælpe dig.

Ekstra tid ved en rengøring

I forbindelse med rengøringspakkerne kan du også her tilvælge at købe ekstra tid fra gang til gang. Vi ser gerne at du ifbm. din reminder sms bestiller ekstra tid hvis du påtænker et specifikt projekt.

Som eksempel herpå kunne være 45 min. ekstra til at rengøre ovnen og emhætten. Eller 30 min. til bruserens kalkflader. Disse ekstra smiley-minutter som vi kalder dem i daglig tale, kan altid tilkøbes når du er eksisterende kunde, og vil blive booket som ekstra tid på din næste rengøring, eller en rengøring efter ejet valg.