“Vi er Line og Karen, vi har startet Solsikken hjemmeservice, fordi vi brænder for at hjælpe jer over hverdagens knudepunkter.

Med hjælp fra vores fantastiske udstyr, er vi blevet skidtets skræk. Vi monsterbuster og skrubber os vej gennem huset hjørner og kroge, til et super rent sunshine-resultat. “

– 2019

Telefon

Kontakt 22600012

Administration 2635 2265
Herning afdeling 2635 4224
Holstebro afdeling 2635 4353

MobilePay 369999

Sinding Hovedgade 20C,
7400 Herning

Solsikken Hjemmeservice
CVR 40457488

Solsikken Hjemmeservice på Facebook

Klik på Facebook ikonet og besøg vores facebookside for at skrive til os på messenger, eller læse vores nyheder.

Vi beskæftiger os med rengøring af private huse og boliger og let indvendig rengøring af biler. Dertil løser vi også andre forskellige opgaver relateret til hjemmet, ex. oprydning, pasning af burdyr og/eller stueplanter i hjemmet under ferier, udvendig vask af vinduer, oprydning i garagen, mindre haveprojekter m.m.

Vores Udstyr

Vores udstyr tager udgangspunkt i at skulle være effektivt og kunne skabe en ensarted og ergonomisk arbejdsgang for vores medarbejderne. Samtidig har vi fundet frem til nogle produkter der er så miljøvenlig som muligt, så vi undgår at arbejde i giftige dampe.

Vi har samme type udstyr med ud til alle services, og efter endt service skal du hverken tænke på at vaske klude, eller handle nyt til næste gang. Vi sælger også gerne af vores udvalgte husholdningsprodukter, og rengøringsværktøjer på bestilling, når du søger vejledning til dit rengøringsprojekt.

Vores afvaskning og skrubberedskaber er inddelt i en hygiejnisk farvekoordination som alle medarbejderne følger når de udfører services.

………………

Vores Team

Det er os du møder, eller kommer i kontakt med, når du bestiller din service.

Line Klara Ormstrup Christensen

Indehaver, Økonomi og IT chef

……….

Karen Middelkamp

Co-founder,
Kundekoordinator,
Markedsførings chef

……….

Charlotte Vindum

Afdelingsleder Holstebro, Kundeserviceansvarlig, Kitchauffør Rød Kit

……….

Sofie Blom Heibel

Bookingansvarlig, IT afdelingsleder

……….

Camilla Nyberg

Afdelingsleder Herning, Kit-Chauffør Brun Kit

……….

Irene Nielsen

Kit-Chauffør Grøn Kit – Rengøring

……….

Daniel Nielsen

Co-pilot – Rengøring

……….

Martyna Goralska

Kit-chauffør Gul Kit – Rengøring

……….

Fared Mustafa

Co-pilot Aften/Weekend – Rengøring

……….

Dzekarhon Mustafa

Co-pilot Aften/Weekend – Rengøring

……….

Katia Toft Donslund

Grafisk Designer/Studerende
Rengøring
Supervisor

……….

Monique Sanchez Petersen

Kit-Chauffør Blå Kit – Rengøring

……….

Opdateringer ang. smitsomme sygdomme

Vi følger regeringens anbefalinger til håndtering af corona. COVID19 er ikke længere anset som værende truende for folkesundheden, da der kan antages at være flokimmunitet på nuværende tidspunkt.

Vi bærer derfor ikke længere mundbind. Vi stiller heller ikke krav til at i oplyser os hvis i har haft corona i nærkontakt i forbindelse med jeres hjem.

An hensyn til øvrig hygieniske forhold, så desinficeres eller renholdes vores udstyr som altid mellem hvert besøg.

Smittetallet stiger og vi følger løbende med i corona restriktionerne. Alle vores medarbejder bliver jævnligt testet og/eller har corona pas, men vi vil fra mandag d. 24/1-2022 igen begynde at bære mundbind i jeres hjem. 

Vores udstyr desinficeres og klude skiftes som altid imellem hver kunde. 

Har I Corona i hjemmet, eller opholder du/I jer i isolation, SKAL i meddele dette til os. Hvorefter jeres aftaler bliver aflyst indtil i igen er klar til at modtage besøg. Vdr. erhverv forbeholder vi os retten til ikke at udføre planlagte service indtil I er smittefri igen.

Vi bærer ikke længere mundbind i jeres hjem. Vi vasker og spritter stadig rengøringsudstyr mellem husene, bruger handsker og er opmærksomme på at vores klude mv. vaskes grundigt. De fleste af vores personale er nu vaccineret mod Covid 19. Hvis i er i isolation i hjemmet, kan vi ikke komme og udfører services for jer, og vi skal have besked som svar på jeres reminder sms.

Vi bærer stadig mundbind når vi kommer i jeres huse. Vi tillader os ikke at bære mundbind ved slutrengøringer, og ifbm. tomme bygninger. Vi desinficere stadig og er meget opmærksomme på at klude, udstyr og grej er ordentligt renholdt.

Corona efteråret er her, og smittetallene er igen stigende og over 500 nye tilfælde pr. dag. Derfor bærer vi igen masker når vi kommer rundt i jeres hjem. Vi tillader os ikke at bære masker ifbm. slutrengøringer.

Som landet løbende åbner op igen, har vi valgt ikke at benytte masker, da vi har erfaret at det har indflydelse på mængden af opgaver der kan nåes indenfor tidsrammerne. Såfremt I melder tilbage (når i modtager påmindelser om jeres tid) at det er et ønske i jeres hjem, ifører vi os det glædeligt, for at skabe mere tryghed for jer og jeres nærmeste.

Hvis i har kendskab til at nogle i jeres husstand eller ofte besøgende gæster, har eller har haft Corona, forventer vi, at I giver os besked, senest to dage ingen rengøringen, så vi kan tage forbehold herfor inden vi ankommer.

Vi er, som mange andre, ramt her i Covid-19 tiderne, og vi har måtte lave om i dagligdagen for at efterkomme de råd og den vejledning Sundhedsstyrelsen anbefaler og deler. 

Selvom det er nødvendigt, at vi alle holder os hjemme, så kan I måske stå og have akut brug for hjælp til rengøring af jeres hjem, kontor, butikker eller saloner m.v.. Vi holder derfor åbent og tilbyder vores services med rengøring, så vi kan hjælpe jer med at øge hygiejnen og derved mindske smitterisikoen.

I vil i perioden møde os med masker og handsker, eller øvrige værnemidler på når vi kommer rundt på rengøringsopgaver.

Vi benytter os, af vores ES100 der er bakterie bekæmpende for at mindske overfladerne hvorpå patogene mikroorganismer trives.

Dertil har vi udvidet vores grejbank, så vi nu også altid medbringer desinficeringsmiddel, og dermed altid kan udføre en desinficering.  Vi gør det på forespørgsel og på udvalgte områder, eftersom almindelig rengøring skal ses som det primære redskab for at undgå smittespredning.

Vi bruger også desinficeringen til rengøre vores grej og spande, bl.a. mellem locations, og ligeledes er hyppig afvask af berøringsflader og afspritning af hænder, noget vi gør for at mindske risikoen for spredning. Alle klude er som altid, farvesorteret efter formål og vaskes over 80˚C.   

Vi holder jer løbende opdateret med nyheder via. vores facebookside, og du/i er velkomne til at kontakte os pr. tlf. med spørgsmål ifbm. din rengøring og vores tiltag og forbeholdene ifbm. Covid-19 situationen.