SLUTrengøring

Er kendetegnet ved, at de foretages i et hus der står tomt. Og er typisk i forbindelse med flytninger, og vi derfor kan komme til på alle flader i hele huset.

Vi går systematisk hele huset igennem rum for rum. Ved en slutrengøring tager vi som regel udgangspunkt i en seddel fra din boligforening/udlejer, eller hvis hus, har vi selv en tjekliste.

Ved slutrengøringer, vasker og pudser vi vinduerne og inder karmene, støvsuger alle fladerne på væggene og loftet, og laver en efterfølgende aftørring hvis det er nødvendigt (ofte kommer der maler efterfølgende også er det ikke så relevant). Dertil afvaskes alle døre, karme og paneler og stikkontakter. Dertil aftørres alle flader på skabslåger og inventar. Samt rengøring af toilet, bruser, emhætte og komfur.

Når i bestiller en slutrengøring medbringer vi selv alt vores udvidet kit til brug for rengøringen. Da vi har vores værktøjer kær og gerne vil bruge dem af hensyn til arbejdsmiljø og vores arbejdsgange.

Har i en specifikt liste fra jeres boligselskab ifbm. rengøringen og klargøringen, så modtager vi gerne denne pr. mail, så vi kan sikre at det er de samme arbejdsbeskrivelser vi arbejder med.

Slutrengøring,
Lille hus
6 timer 3 pers.
5.940 kr.

I lille hus, estimere vi at der er tid til 1 wc/ bad, 1 stue og 1 køkken (eller 1 alrum) samt entré, gang og 1-2 værelser.

Slutrengøring,
Mellem Hus
6 timer 4 pers.
7.920 kr.

I mellem hus, estimere vi at der er tid til 1 wc/ bad, 1 stue og 1 køkken, for og evt. baggang, samt 2-3 værelser.

Slutrengøring,
Stort Hus
8 timer 4 pers.
10.560 kr.

I stort hus, estimere vi at der er tid til 2 wc/bad, 1 større stue, 1 køkken, for og baggang, gangareal samt 2-3 værelser.

Slutrengøring,
Ekstra Stort Hus
8 timer 6 pers.
15.840 kr.

I ekstra stort hus, estimere vi at der er tid til 2 wc/bad, 2 stuer, 1 køkken, for og baggang, samt 3-5 værelser.